Yindi, van zwerfkat naar schootkat

Gepubliceerd: 10 jan 2014

Dit is Yindi. Ze is geboren in een zwerfkattenkolonie in Eindhoven. De eerste zes maanden van haar jonge leventje heeft ze dus op straat geleefd. Een huis dat kende ze niet. Een vrijwilligster van ons voert op die plek dagelijks de groep zwerfkatten.

Zo leerde Yindi dat mensen niet altijd eng zijn en dat ze ieder dag lekker eten komen brengen. Op een dag kon onze vrijwilligster Yindi beetpakken en in een reismandje stoppen. Zo kwam Yindi bij ons binnen. Een kat die buiten geboren is, verwilderd snel en wanneer ze in hun jonge leven niet met mensen in aanraking komen zullen ze op later ook niet meer kunnen aarden in een huis.

Gelukkig was dit bij Yindi dus anders. De eerste dagen binnen zat ze met grote ogen om zich heen te kijken, het was natuurlijk wel erg wennen allemaal. Langzaam wonnen wij haar vertrouwen, ze begon te genieten van het aaien en ontspande zich iedere dag meer.

Inmiddels heeft Yindi een fijn thuis gevonden met een ander poezenvriendje. Mensen vindt ze niet meer eng en ze geniet iedere dag van haar leven als huiskat!

[facebook_like_button]

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *