Twisty veilig binnen

Gepubliceerd: 21 nov 2012

Dit is Twisty. Ze is door ons gevangen in Eindhoven. Haar broertje en zusje hadden we al eerder gevangen, deze waren toen ongeveer 9 weken oud. Kittens die buiten geboren worden, verwilderden snel.

Als ze niet op tijd gevangen worden, kan het dan ook zijn dat ze de rest van hun leven schuw blijven naar mensen toe. Ze zijn dan immers niet opgegroeid met menselijk contact en een huiselijke omgeving is ook onbekend voor ze. Aangezien Twisty alweer vier maanden oud moest zijn, waren we bang dat ze wellicht niet meer te socialiseren was.

Maar niet geschoten is altijd mis, vinden wij. We konden Twisty eindelijk vangen en eenmaal binnen bleek het een wat schuw maar oh zo lief poesje. Haar motortje ging al snel aan tijdens het kroelen en het was duidelijk dat Twisty met intensieve socialisatie nog prima zou kunnen wennen aan haar leventje als huiskatje. Dat hebben wij natuurlijk het liefst, lekker warm en veilig binnen.

Gelukkig kon lieve Twisty terecht bij Kittenopvang Miauw in Helmond, waar ze over een tijdje hopelijk opzoek kan naar een nieuw baasje.

[facebook_like_button]

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *