Suusje uit Boxtel

Gepubliceerd: 20 dec 2013

Maak kennis met Suusje. Een jong poesje wat bij een mevrouw in Boxtel, aan was komen lopen een aantal weken terug. Suusje was toen erg mager en schuw. De mevrouw had het met haar te doen en gaf haar wat eten. Haar oogjes en neusje waren vies en de mevrouw zag dat ze hulp nodig had. Ze belde naar de dierenambulance. De dierenambulance vroeg of de mevrouw het poesje had gevoerd. Toen ze vertelde dat ze dit had gedaan zeiden ze, oké dan is de kat nu uw eigendom en kunnen wij niet helpen. De mevrouw begreep er niets van.

Ze kon het poesje niet goed benaderen, dus zelf ergens heen brengen was ook geen optie. Zelf houden ging ook niet, want ze kon de verzorging niet aan. Zo kwam ze bij ons terecht. Wij zijn zaterdag gaan kijken en hebben Suus kunnen vangen. Haar naam heeft ze gekregen van de kleindochter van mevrouw.

Gelukkig bleek Suusje binnen al redelijk snel te ontspannen en ineens ging haar motortje aan. Aaien vindt ze heerlijk. Ze is hier pas sinds gisteren en verkiest de kattenbak nog boven haar zachte mandje. Prima Suus, wij leren jou nog wel wat fijn is!

We hebben Suusje laten castreren, laten testen , enten en chippen bij onze dierenarts. Gelukkig kon Suus terecht bij Stichting Het Wijze weeskitten in Nijmegen waar ze een fijn thuis voor haar gaan zoeken!

[facebook_like_button]

Reacties

Door: Miranda

Datum: 16 mrt 2014

Wat is dit voor onzin om tegen die Mw te zeggen als ze het poesje gevoerd heeft dat het dan haar eigendom is??
Als de dierenambulance (bescherming) zo met dieren om gaat begrijp ik niet goed wat ze met het geld doen wat mensen elke maand doneren, als ik dit verhaal zo lees heb ik eigenlijk weinig zin om nog te doneren!! Balachelijk dat de dierenambulance geen zorg draagt voor dit poesje!! daar zijn ze gvd toch voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *