Snoetje en haar kittens

Gepubliceerd: 13 jan 2012

Onlangs ontvingen wij een hulpvraag van een meneer uit Eindhoven. Deze meneer zorgt voor een hele groep zwerfkatten.In zijn voortuin heeft hij een heerlijk beschut kattenparadijs gemaakt voor een stel zwerfkatten en binnen in huis heeft ook een groepje (ex)zwerfkatten hun intrek genomen.

En toen was alleen de achtertuin nog kat-vrij. Tot daar ineens een moederpoes met drie kittens kwam aanzetten. Al snel vonden ze beschutting in de schuur van de meneer. Hij wilde met alle liefde voor de katjes zorgen, maar zag ook in dat dit gezinnetje nog kans maakte op een eigen huisje en ze zich ook weer verder zullen gaan voortplanten indien er niets gedaan werd.Wij zijn snel hulp gaan bieden en hebben de kittens gevangen. De kittens zijn verwilderd en voor socialisatie ondergebracht bij Kittenopvang Miauw in Helmond.

De moederpoes heet Snoetje en is inmiddels ook gevangen. Ze is gesteriliseerd, inge├źnt en gechipt en na herstel mag ze terug naar de meneer waar ze was komen aanlopen met haar kleintjes. We gaan proberen of ze daar binnen in huis kan wennen. Dan hoeft ze nooit meer te zwerven. We hopen dat ze het snel naar haar zin heeft daar.

Fijn dat er zulke lieve mensen bestaan, die een schuwe kat ook een kans willen geven.

Op de foto: Hobo, een van de kittens.

[facebook_like_button]

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *