Nina en haar kittens

Gepubliceerd: 31 okt 2011

Onlangs ontvingen wij een melding uit Best over een moederpoes met twee oudere kittens. Die zaten al een hele poos in en rondom de tuin bij mensen in Best.  De mensen zochten hulp maar stonden overal voor een gesloten deur.

De mensen gaven de moed niet op en bleven zoeken naar een oplossing voor dit gezinnetje. Ze zagen ook wel in dat de kittens inmiddels bijna geslachtsrijp zouden zijn en dat het probleem dan nog groter zou worden. Ze vroegen ons om hulp en wij zijn snel een kijkje gaan nemen.

De katten waren al snel gevangen en wat bleek? Moederpoes Nina is super lief, kitten Yogi wil niets liever dan geaaid worden en kitten Yana is nog wat afwachtend, maar zeker niet verwilderd. Helaas is er niemand naar ze opzoek en hebben ze ook geen chip.

Het asiel in Eindhoven zit vol, dus we hebben lang moeten zoeken naar een opvang plekje voor de moederpoes. Gelukkig kan ze terecht bij Stichting Jasmijn in Zeist. Vanuit daar wordt er een warm mandje voor haar gezocht.  Als de kittens wat meer op hun gemak zijn, gaan we voor het duo ook een opvang plekje zoeken en kunnen ze vanuit daar ook opzoek naar een baasje!

Eind goed, al goed!

[facebook_like_button]

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *