Net op tijd voor Tommie..

Gepubliceerd: 23 okt 2011

Tommie is een grote zwarte kater die zijn “thuis” gevonden had, in de tuin en schuur van een mevrouw in Eindhoven.  Deze mevrouw zorgt goed voor Tommie en nog een paar andere zwerfkatten want, er staat altijd wel iets te eten voor ze klaar. Maar Tommie was al een paar dagen niet komen eten. De mevrouw maakte zich al zorgen want Tommie en niet eten? Dat was niet goed..

Toen Tommie weer tevoorschijn kwam, kon hij  ineens nauwelijks meer lopen en de mevrouw die hem verzorgde, zag een groot abces bij zijn achterste. Ze belde direct de dierenambulance, maar die kwamen helaas niet. Ook andere instanties waren in het weekend niet te bereiken.

Aangezien Stichting Kattekop al eerder bij deze mevrouw zwerfkatten was komen vangen voor neutralisatie en socialisatie, belde ze ons. Of wij Tommie misschien konden helpen? Ursula, een van onze vrijwilligers was al snel ter plaatste om Tommie te vangen en onze dierenarts kwam in het weekend, speciaal terug naar de kliniek om Tommie te helpen. Hij is acuut geopereerd aan het abces en de dierenarts heeft ook nog enkele rotte kiezen getrokken. Nu zal het vast snel beter gaan met Tommie, hij wordt nu opgevangen voor herstel en we dwangvoeren hem met een spuitje tot hij zelf weer gaat eten.

Hopelijk gaat het snel beter met Tommie en kan hij weer terug naar de tuin van de mevrouw, want ondanks dat we allemaal het beste voor hebben met Tommie, vindt hij mensen maar eng en wil hij niets liever dan terug naar huis.

[facebook_like_button]

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *