Kai uit Oirschot, moederziel alleen

Gepubliceerd: 01 okt 2013

Dit kleine katertje hebben we gevangen in Oirschot. Hij was daar aan komen lopen bij lieve mensen. Deze mensen hadden gelukkig meteen door, dat zo’n klein hummeltje niet buiten op straat hoort en gingen op zoek naar hulp.

Ondertussen begonnen ze met hem te voeren en dit al een aantal dagen achter elkaar. Nergens kregen ze reactie en alle asielen in de omgeving gaven geen thuis. Het kleine ventje was schuw en als de mensen in de buurt kwam rende hij weer weg. Maar hij zat soms wel uren voor het raam te miauwen en had onverzadigbare honger.

Wij konden hem snel de reismand inlokken met wat stinkende sardines, dus het klusje was zo geklaard. Als dank kreeg ik van deze mensen een gulle donatie in mijn hand gedrukt, waar we natuurlijk ontzettend blij mee zijn!

We hebben hem de naam Kai gegeven. Kai is nog wat onder de indruk van het hele avontuur maar ik heb hem al even vast gehad en dat liet hij met grote ogen goed toe. Komt helemaal goed met dit mannetje.

[facebook_like_button]

Reacties

Door: janet

Datum: 08 dec 2013

wat een geweldig werk wat jullie doen ..zelf ben ik bezig een stichting op te zetten voor de opvang van oude afgedankte zieke katten ..
Heb er momenteel achttien rondlopen , in huis ..met een ren van ong .200 vierkante meter met alles waar een kat van kan /mag dromen..heb net weer een oud doof /blind katertje binnen gekregen ..zou anders gaan hemelen .maar dat kan altijd nog .
geweldig dat jullie ze opvangen ..want laten we eerlijk zijn ..je kunt niet alle katten van de werreld redden maar wel de wereld van EEN kat ..en elke kat is er een
groetjes Janet

    Door: Stichting Kattekop

    Datum: 08 dec 2013

    Bedankt Janet! Ook super wat jij doet zeg! Ook een zeer goed doel. Mocht je stichting rond zijn dan stuur ons een mailtje! Ben benieuwd 🙂 succes! Groeten Renée

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *