Djinx van de vliegbasis

Gepubliceerd: 28 feb 2014

Deze knappe kater zwierf al een hele tijd rond in de omgeving van de vliegbasis in Volkel.  Hij heeft de naam Djinx gekregen.

Een aardige militair maakte zich zorgen om de stakker, want hij was erg mager en niemand die hem miste. Hij ging overal op zoek naar hulp maar werd zoals zo vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Gelukkig werd de knapperd goed gevoerd en werd hij zelfs een beetje verwend. Brokjes die hoefde hij niet meer, want al die lekkere tonijn en andere hapjes die smaakte toch wel beter.

Van magere zwerfkat naar een tikkeltje te zwaar dus.  Zijn buikje was gevuld, maar hij had nog steeds geen warm mandje om in te slapen en geen baasjes die om hem gaven. Gelukkig bleven ze zoeken naar hulp. Wij zijn gaan helpen. Hij was buiten behoorlijk schuw, alleen de vaste verzorgers mochten hem aaien tijdens het eten. Toen hij gevangen was bromde en blies hij er dan ook op los, want hij had nog niet in de gaten dat wij het beste met hem voor hadden. Eenmaal binnen was de knop zo om en nu wil hij niets liever dan over zijn buikje geaaid worden. De kater bleek niet gechipt en ook niet gecastreerd. Ook droeg hij een hele boel vieze beestjes met zich mee. Uiteraard hebben wij hem daarvan af geholpen.

We hebben al groen licht gekregen van Stg. Kittenopvang Miauw. Hij mag naar hen toe. Vanuit daar zal hij gaan zoeken naar een eigen warme mand.

[facebook_like_button]

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *