Bindi en haar kittens

Gepubliceerd: 01 mei 2014

Moederpoes Bindi en haar vijf kittens, zaten in de voortuin van kattenvriend Hans in Eindhoven.

Bij Hans hebben we in 2012 ook al een moederpoes met nestje kunnen vangen en nu was het dus weer raak. Hans voert in zijn voortuin een aantal verwilderde (geholpen) katten. Ook heeft hij een aantal hokken geplaatst, waar de zwerfkatten in kunnen schuilen. Poezen en hun kroost weten hem gelukkig ook te vinden en Hans weet ons vervolgens weer te vinden.

Deze knappe mama had haar kinders veilig in een van de hokken gelegd. Gelukkig hadden we moederpoes zo gevangen en de kittens daarna ook. De kittens hebben ontstoken oogjes en snotneusjes en worden daar nu voor behandeld.

Moederpoes is wat bang en onder de indruk van het hele gebeuren, maar lijkt niet echt verwilderd gelukkig. De kittens hebben nog wel wat te leren, die vinden mensen maar eng! De kleine boefjes kunnen al goed blazen. Gelukkig zijn ze nog jong en trekt dat vast snel bij met veel liefde en lekker eten.

We hebben het gezinnetje gelijk naar Stg. Kittenopvang Miauw gebracht voor goede zorg en socialisatie. Nu veilig en droog binnen. Een oogzalfje en antibiotica kuurtje en wat vlooienpipetjes verder is het hele gezinnetje aan het bijkomen van het zwerversbestaan. Al gauw vielen ze allemaal in diepe slaap.

[facebook_like_button]

Reacties

Door: Roel Lodder

Datum: 01 apr 2021

God wat een leuke koppies!
Ben helemaal weg van poezen en katten.
Heb zelf 1 poes en 1 katertje.
Woon in Hilversum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *